Cautare

1305 de rezultate pentru "isj alba" (6.74 secunde)
Zeci de tineri dependenti de droguri cerseau doza zilnica, pe caiet, de la dealerii care fac sute de mii de euro din vanzarile de etnobotanice. Imaginile au fost filmate in timpul unui asalt dat de politistii antidrog la vanzatorii de moarte alba.
Spectacol inedit la Alba Iulia! Sute de oameni au reconstituit Marea Unire, iar militarii cu torte si fanfare au defilat sub privirile localnicilor.
Daniel David a aratat ca Florin Roman a urmat un colegiu din Alba Iulia si a dat apoi examen de absolvire la UBB, care nu este echivalent cu diploma de licenta.
Duminica a fost cod rosu pe raurile Bistra si Aries, iar ISU Alba a emis un mesaj RO-Alert pentru localitatile vizate de revarsarea apelor.
Scene teribile in parcarea unui supermarket din Alba. Un batran de 81 de ani a fost lovit de o masina.
Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia. ... De cealalta parte, çPS Andrei Andreicut, arhiepiscopul de Alba Iulia, este reprezentantul aripii traditionaliste a BOR, pastrator de traditii si principii pur ortodoxe.
Un barbat de 58 de ani din Alba, tatal a trei fete, s-a sinucis in propriul apartament, cu o arma de vanatoare.
Numai la Catedrala Mantuirii Neamului din Alba Iulia au fost prezenti peste o mie de romani.
Imi amintesc ca la primul 1 Decembrie sarbatorit de oficialitati la Alba Iulia, premierul de atunci a socotit firesc sa dirijeze huiduielile ce acopereau vorbele pe care incercau sa le rosteasca liderii Opozitiei, Corneliu Coposu si Radu Campeanu.
O data cu reaparitia republicanilor la Casa Alba si a familiei Bush, a fost din nou invitata sa ocupe pozitii oficiale inalte. ... Face parte din aripa dura de la Casa Alba, sustine interventia in Irak.
Rolul de unica superputere mondiala se erodeaza (au contribuit la asta impasul din Irak si Afganistan, ascensiunea economica a Chinei si a Indiei, divergentele interatlantice, precaritatea dolarului), in timp ce regimul lui Putin, care a stopat declinul economic si politic de dupa dezmembrarea URSS, este perceput la Casa Alba ca "un obstacol major care impiedica America sa-si atinga obiectivele globale".
Invazia rusa in Ucraina a fortat Casa Alba sa isi schimbe calculele in privinta "dolarului digital", acesta devenind acum o prioritate pentru Statele Unite.
Barack Obama celebreaza legea sanatatii la Casa Alba. Biden si Obama au marcat cea de a 12- a aniversare a legii sanatatii.
Un primar din Alba a cumparat aproape 100 de telefoane si abonamente, chiar daca are doar 17 angajati. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala frauda comisa de primar.
Situatie incredibila in Alba, acolo unde primarul comunei Avram Iancu si-a dat singur un spor la salariu de 25% si a semnat chiar si autorizatia de constructie pentru casa sa.
Zeci de persoane din Alba sunt internate in spital, cu salmonella, dupa ce ar fi consumat eclere de la o nunta.
Tarile europene trebuie sa actioneze de urgenta si sa investeasca in energie regenerabila, este mesajul transmis la Forumul Oraselor Verzi, de consilierul pe probleme de mediu de la Casa Alba, Jerome Foster.
Fostul presedinte american Donald Trump a fost la un pas sa-si concedieze fiica si ginerele de la Casa Alba, arunca documente la toaleta si s-a temut sa nu moara de Covid cand s-a imbolnavit.
O a doua explicatie vine din postura sa de victima dupa ce "sistemul ticalosit" n-a vrut sa-l lase sa candideze. O chestie cusuta iar cu ata alba (eventual chirurgicala).
Medicii legisti au descoperit cauza mortii in cazul Flaviei, eleva de 17 ani care s-a stins din viata intr-o sala de fitness din Alba Iulia.
google-analytics.com